ОСТАВКА НА ПРОГНИЛОТО РЪКОВОДСТВО И СОБСТВЕНИК!
#71 Removed user 13.01.2015 22:50
Dirt devils
1785 Posts

Как така е зарязана ФБ страницата:^) Ако имаш в предвид,че не работи аз току що споделих класирането и стана.Извини ме,ако не съм те разбрал(handshake)

#72 PORT 14.01.2015 20:57
PORT
1125 Posts
Since 22.01.2008

Колеги по-леко с обвиненията към админа, да не ви сполети и вас, ето това: http://shampioni.com/?act=tv&round=3762991
:D :D :D

#73 Removed user 14.01.2015 23:45
Sun dragons
201 Posts

Спокойно, в играта админа влиза и прави разни работи на по три месеца веднъж. Ето например началната страница където са новините е ярък пример. Има 5 промени, за последните 6 мес. отбелязани там, за какво говорим. Много правилно е ника на един от играчите "Игра без развитие". За голяма жалост в играта остават все по-малко потребители, а нови няма и очакванията ми са съвсем скоро играта да я няма. Живи и здрави.(beer)

#74 Removed user 15.01.2015 23:53
Waverunners
95 Posts

Саутхямптън, тука Барсата не те е излъгал за минусите, че са му преди да стане модератор, даже помня от кога са. По времето, когато отбор tonos още беше в играта имаше едни съмнения за трансфери и за прехвърляне на играчи, тогава Барсата беше нещо като адвокат на гореспоменатия "паралия" и затова са му многото минусчета. А що се отнася до сегашните модератори как бяха избрани - ами Админа беше пуснал тема за нови модератори, тъй като старите решиха да бойкотират, понеже имаше поредни безредици в играта. Той реши да избере всички 5-6 човека, които се бяха кандидатирали и така... ;)

#75 Corinthians 16.01.2015 10:26
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

<blockquote><h3>PORT написа:</h3>Колеги по-леко с обвиненията към админа, да не ви сполети и вас, ето това:
http://shampioni.com/?act=tv&amp;round=3762991</blockquote>
Изобщо представяш ли си как админа следи кой ругае по него и играта и му бута червени картони в мачовете ... ей опасна работа сте ... мързи Ви да мислите по някога и то доста ... нямам думи.

#76 Removed user 16.01.2015 17:54
Rattlers
21 Posts

И за моята загуба от бота ли не си виновен?Време е да се засрамиш и да оставиш потребителите да си играят играта и да не въртиш номера.То бива бива но бивол за курбан не бива е казъл народът.(think) Ако не можеш това е друго...:D (rofl)

#77 PORT 16.01.2015 20:38
PORT
1125 Posts
Since 22.01.2008

:D :D :D Админе, админеее ще се пукна от смях с тебе. Как можа да се хванеш да отговаряш точно на това мое писание, което разбира се е в шеговит тон. Относно мързеливото мислене, ще ти отговоря така - до 17:00ч съм на работа и след това отделям време за играта ти. А за теб, ако не се лъжа, играта ти е работата, или бъркам нещо. Надявам се че мислиш бързо и правилно и разбра какво точно ти написах.
В тая тема, ти изнесохме доста факти за мениджъри, най-вероятно измамници, но ти не си мърдаш акъла, да ги провериш и да отговориш. Излиза, че за теб, отбор със изграден стадион на 5 ниво, купуващ играчи, и без да се развива е нормално. Май теб нещо доста те мързи да мислиш. Да не кажа, че проявяваш мазохизъм. :D :D :D

#78 Liverpool92 16.01.2015 20:41
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Много ми е интересно, че взехте отношение по тази тема почти веднага,а относто другата, която Вие отворихте за предложения и подобрения нa играта не.Леко настъпване имаше и веднага ви докладваха. Доста доказателства имаше за тези отбори наречени мултита, но резултат май няма ?!? Само измамниците в тази игра ще останат скоро...

#79 Саутхямптън 17.01.2015 16:10
Саутхямптън
186 Posts
Since 22.09.2009

Хващам се за последните писали само на тази 8-ма страница...

Liverpool92, PORT, LOSC LILLE, Botev_Newcastl

та, според мен момчета, Вие сте много доволни от играта. А до този извод стигам тъй като само на тази страница сте 5-ма с ВИП акаунт ...предполагам не сте и спирали да сте с ВИП акаунт и от преди ... така, че щом продължавате да плащате след всичко станало или по-скоро НЕ станало в играта, значи сте ОК ;)

#80 Removed user 17.01.2015 17:06
Falcons
1014 Posts

<blockquote><h3>Саутхямптън написа:</h3>Хващам се за последните писали само на тази 8-ма страница...

Liverpool92, PORT, LOSC LILLE, Botev_Newcastl

та, според мен момчета, Вие сте много доволни от играта. А до този извод стигам
тъй като само на тази страница сте 5-ма с ВИП акаунт ...предполагам не сте и
спирали да сте с ВИП акаунт и от преди ... така, че щом продължавате да плащате
след всичко станало или по-скоро НЕ станало в играта, значи сте ОК</blockquote>

Колега,мислих да спра да пиша в таази тема защото няма смисъл,но ти като писа и реших отново да напиша нещо което си е лично мое мнение и сигурно ще си навлека отново негативи но ми е все тая.Аз играя тази игра от дълго време.Играл съм и доста други подобни игри.Незнам за теб но аз играя тази игра,зашото ми е най-интересна.Най-смислена(лично за мен играл съм над 10 игри на ЛС мога да ти ги напиша)Една от които играх до няколко месеца стоя без група от доста време,това е друг въпрос.Аз съм на почти 26 години.Играя за кеф.Не ме интересува дали ще съм шампион или не,дали ще бия или не.Защото това е игра.Като изляза от нета и всички заминава.Дали съм шамион или не,трябва да ида на работа и треа да си платя сметките.
Колкото по-рано го разберете,че това е игра и нищо не завсиси от нея, е много добре.
Другот нещо което искам да ти кажа за играта и за другите игри специално за форума.Никъде освен тук няма толкова писане по форума.Много задълбавате.
И да аз специално съм доволен от играта защото си е кеф след тежкия работен ден да седна и ако съм победил ми става добре,ако ли не пия една глътка ракия повече.
Относно ВИПа аз си давам 2 лева според теб колко взима админа,и внимавай какво ще кажеш защото лично съм питал операторите колко мога да взема за една благотворителност.И съм доста запознат колко щеше да отиде за момчето от тези 2лева.
А и за финал Точно Вие гоните новите потребители.Да точно вие защото един човек който влеза и отвори форума и му се отиграва и отива да съди боб в някоя друга игра.
И сега ставам да гледам мача и да си пиййна кафенцето на масата с моята приятелка а вие се ядосвайте че съм писал и ми теглете една ейтака за кеф.
Щях да забравя че отпаднах от тунирите с почти 30 атаки и многото 2 удара във вратата ама ми е все тая. ;) ;)